Stor-Elvdals Jul/ Heme-Våre 2020

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 4. Des 2020

Juleheftet "Stor-Elvdals Jul/ Heme-Våre 2020" som gis ut i samarbeid mellom Stor-Elvdal Historielag og Stor-Elvdal Skiklubb, ligger nå ute for salg i mange butikker rundt om i kommunen. Kjøper du heftet så får du veldig mye godt lesestoff, i tillegg til at du støtter en en god sak. Pengene går direkte tilbake til mange gode formål for bygdas innbyggere. F.eks. nye bygdebøker, nykjørte skiløyper hele vinteren og stolpejakt hele sommeren, blant mye annet.

Du kan også bestille og få det tilsendt, eller tegne abonnement. Send navn og adresse på epost: storelvdalsjul@gmail.com

Kr 125,- pluss brev/ porto

All organisert aktivitet i regi av skiklubben, til og med april 2020, er AVLYST

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 12. Mar 2020

Skiklubben avlyser all organisert trening og planlagte aktiviteter fra dags dato og ut april, pga av fare for Corona-smitte. Dette i henhold til retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Vi vil fortsette å kjøre løyper på Mora så lenge det er skiføre. Følg med på skisporet.no for oppdatert informasjon om skiløyper: skisporet.no-Koppang

Ny informasjon legges ut på skiklubbens hjemmeside eller på skiklubbens facebookside

Avslutninga for Hedmarks-cupen i skiskyting er AVLYST

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 12. Mar 2020

Avslutninga på Hedmarks-cupen i skiskyting, som skulle vært arrangert på Nordstumoen 21-22. mars, er avlyst i henhold til retningslinjer fra Norges Idrettsforbund, pga av fare for Corona-smitte.

Hedmarkscupen i skiskyting 21. og 22. mars 2020, Invitasjon

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 6. Mar 2020

Stor-Elvdal SK inviterer til finale i Hedmarks-cupen i skiskyting, lørdag og søndag, 21. og 22. mars 2020

Se hele invitasjonen her: Invitasjon skiskyting på Nordstumoen Stor-Elvdal 2020.docx

Hjertelig velkommen til ei fartsfylt helg i Stor-Elvdalen!

Resultater Lagsmesterskap, skiskyting 5. mars 2020

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 6. Mar 2020

Torsdag kveld ble det arrangert lagsmesterskap i skiskyting på Nordstumoen skiskytterstadion. Fine forhold og mye bra skyting.

Resultater:

Audun Sandklev, klubbmester over 17. år. 29.08, 8 treff.

Haaken Westgård Hagen, klubbmester gutter 13-16 år. 19.30, 2 treff.

Signe Westgård Hagen, klubbmester jenter 13-16 år. 21.44. 3 treff.

Signi Stenbakken, jenter 13-16 år, 21.45. 3 treff.

Oda Vedaa Pedersen, 18.56, 7 treff

Eldri Stenbakken, 18.25, 9 treff.

Erling Brænd, 22.40, 10 blanke treff!

Sara Sundli, 19.36, 7 treff.